Anbefalinger #4

anbefalinger-1

Det her er et månedligt indlæg, hvor jeg anbefaler ting, der gør min hverdag lidt bedre, sjovere eller mere magisk, og som jeg håber, kan gøre det samme for jer.

  • Whores of Yore. En twitterprofil, der handler om seksualitet. Den er historisk orienteret og giver historier, anekdoter, billeder og facts om seksualitet, køn, osv. fra ye olde times, og styres af en reel historiker. Meget af det er stadig interessant og/eller relevant idag. Et vildt oplysende og spændende input i min feed.
  • Rose Buddies. Okay, måske lidt underligt, men det er et humoristisk podcast, der handler om The Bachelor, The Bachelorette og Bachelor in Paradise. Og når disse shows ikke er på, så taler de om alle mulige andre reality-dating shows. Jeg ser ingen af disse shows, men har alligevel hørt omkring 14 episoder. Deres diskussioner af showet, deltagerne, begivenheder osv. er for det første vildt morsomt og for det andet ret interessant. For de tager showet alvorligt, og de elsker det, men er samtidigt dybt kritiske overfor formatet, handlingen, alting. Det er dejligt forfriskende. I kan finde det på itunes.
  • Yuri On Ice. Det er en anime om kunstskøjteløbere. Det lyder måske fjollet, og det er det indimellem også, men det er også et virkelig oprigtigt show om kærlighed, venskab, om at overkomme sine usikkerheder og at være god til at stå på skøjter. Jeg elsker det så meget. Åh, Yuri on Ice
  • Stardew Valley. Det er et spil, hvor man har en lille farm, som man skal passe. Det handler bare om at plante afgrøder, få nogle dyr, sælge sine produkter og ellers bare have det godt, og tage det roligt. Det er virkelig afslappende, og er et spil man let kan gå fra og til.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s