Anbefalinger #8

anbefalinger-1

Verden står endelig i fuld flor, og jeg er solskinsglad. Maj betyder eksamen, men det betyder også det snart endelig er sommer, og jeg byder det hjertelig velkommen.

Jeg har igen samlet et par månedlige anbefalinger sammen til jer. Rigtig glædelig maj ❤

  • Sawbones. Hvorfor føler folk en trang til at spise jord? Hvad har vi gennem tiden brugt mod tørre løber? Og hvor mange ting kan urin kurere? Sawbones er et podcast om menneskehedens forfejlede og vildledende bud på medicin op igennem tiden. Sydnee og Justin McElroy er gift, hun er læge, og det er han absolut ikke, og sammen taler de alle de ting menneskeheden nogensinde har forsøgt at kurere nogen med. Og det viser sig, vi har forsøgt stort set alt. Et vildt underholdende og oplysende podcast om lægehistorien.
  • James Joyces erotiske breve til sin kone. Han lagde virkelig ikke fingre imellem. Hvis man tror han på grund af sin tid skrev nogle lidt tamme, halv-eksplicitte breve, så kan man godt tro om igen. Det er meget, meget grafisk. Nutidens unge mænd med deres dick-pics og tamme pick-up lines kan godt oppe sig.
  • “If I have a daughter…” En TedTalk fra Sarah Kay, en spoken word digter, der er ret inspirerende og virkelig opløftende at lytte til. Hun har så megen visdom og medfølelse, og hun giver det frit til verden.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s